1D tävling

DATUM: 2011-09-15 | TID: 10:28:25 | KATEGORI: Gott & Blandat | 1 Kommentarer
Hejsan alla läsare!

Vi har tänkt på en grej, eller rättare sagt har vi tänkt på er läsare & 1D fans utanför Sthlm. För i oktober när killarna kommer, antagligen bara till Sthlm så vill vi ge alla fans chansen att bli sedda/hörda av 1D. 

Darför tänkte vi annordna en liten tävling.

Såhär gör ni:

För att vinna ska ni göra så mycket reklam som möjligt för våran blogg. Skriv ut den på twitter, tumblr, facebook, blogg osv. Egentligen var som helst, för vi vill gaina som många läsare som möjligt. För att vi ska veta vilka ni är vill vi att ni mailar ([email protected]) eller skriver i kommentarsfältet var ni har länkat & reklamerat. Gärna också att ni länkar oss till länken, om ni förstår vad vi menar. 
Det är också ett plus om ni ber folk gå in & kommentera vem som har fått dem hit. 

Och alla som vill vara med skriver sitt namn & mail i kommentarsfältet (mailen syns inte för allmänheten).

Det här vinner ni:

Egentligen är priset lite valfritt, vi kommer välja ut ett antal som har vunnit tävlingen. Om vinnarna då väljer att få chans att prata med killarna i telefon, ge de ett brev, få autografer etc är helt upp dem. Som ni förstår kommer vi bara att förmedla detta vidare till killarna, och vi har inget ansvar över grejerna när 1D fått tag på dem. 

Om det är några oklarheter nu (som det säker är för jag skriver så flummigt) så är det bara att fråga här på bloggen eller på våran mail. 



Kommentarer
Postat av: Anonym

va ska de göra i sverige?

2011-09-15 @ 19:02:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback