1D Sverige

DATUM: 2011-06-11 | TID: 16:07:52 | KATEGORI: 1D Sverige | 0 Kommentarer
Vi kan nu klargöra för er alla att killarna har åkt hem. De åkte hem kl nio i morse.
Enligt Louis kommer de tillbaka senare i år, i vinter vid nyår där någon gång. Men enligt en annan källa ska de komma tillbaka redan i sommar och jobba klart med sitt album.
Vi hittade deras hotell och stannade där under natten, vid tre när de kom från studion pratade vi med dem. De försökte fixa ett hotellrum åt oss på hotellet men Paul ville inte det, vilket är förståeligt. Niall sa att vi skulle vänta i lobbyn och om de kastade ut oss skulle vi gå upp till hans rum. I morse vaknade vi av att Louis står över oss och säger "morning guys" och skrattar lite. Haha det var lite pinsamt att vi hade somnat i lobbyn typ en kvart innan de kom. Sen kom de andra i alla fall och vi satt i lobbyn lite och pratade. Tillslut skulle de åka hem, dem bad oss följa med ut till taxin, där sa vi hejdå och gjorde en typ av kramring och sa att vi ses snart. Sen åkte de iväg.
Det här var bara lite av hela historien, den är så otroligt lång så jag orkar inte skriva ner allt och är inte ens säker på att ni kommer orka läsa men jag kanske skriver en "Experience" i framtiden.
Vi tog nästan inga bilder med dem under det här Sverige-besöket så har inte så mycket sånt att lägga upp :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback